Vranje:Dvojica uhapšena zbog požara

Izvor: B92, 26.Jul.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje:Dvojica uhapšena zbog požara

Vranje -- Policija u Vranju rano jutros privela je dve osobe za koje se sumnja da su 2. jula podmetnuli požar, u kome je izgorela zgrada pozorišta "Bora Stanković".

"Posle obimnog operativnog rada jutros smo priveli dva lica za koja se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli požar u kome je izgorela zgarad pozorišta", rekao je načelnik Policijske uprave u Vranju Slađan Velinović.

On je istakao da je policija sve kapacitete usredsredila na to da pronađe nalagodavca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tog čina.

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić rekao je novinarima da je policija privela Nikolu T. zvanog Čuta iz Vranja i Božidara S. zvanog Boža iz Bujanovca.

Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Ljiljana Nikolić je potvrdila da je već počela da radi na rasvetljavanju tog slučaja.

Zgrada pozorišta "Bora Stanković" u Vranju, stara 120 godina, izgorela je do temelja u podmetnutom požaru u zoru 2. jula.

U Vranju je formiran Odbor za izgradnju nove zgrade pozorišta koja će, kako je saopšteno, koštati oko 200 miliona dinara, a biće završena 31. januara naredne godine, za Dan grada Vranja.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Vranje

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni krivci za požar u vranjskom pozorištu

Izvor: S media, 26.Jul.2012

Vranjska policija identifikovala je dve osobe za koje se sumnja da su 2. jula podmetnule požar u kome je izgorelo Narodno pozorište u tom gradu...Ovu vest Južnim vestima je potvrdio i načelnik Policijske uprave Slađan Velinović..."Zbog interesa istrage još uvek ne mogu iznositi detalje. Samo mogu...

Nastavak na S media...

Uhapšeni osumnjičeni za podmetanje požara u vranjskom pozorištu

Izvor: Blic, 26.Jul.2012

Policija u Vranju jutros je privela dva lica za koja se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli požar, u kome je izgorela zgrada pozorišta “Bora Stanković”. ..- Posle obimnog operativnog rada priveli smo dva lica za koja se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli požar u kome je izgorela zgrada...

Nastavak na Blic...

Uhapšeni osumnjičeni za podmetanje požara u vranjskom pozorištu

Izvor: Studio B, 26.Jul.2012

Policija u Vranju jutros je privela dva lica za koja se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli požar, u kome je izgorela zgrada pozorišta "Bora Stanković"...Pozorište "Bora Stanković" nakon požara- Posle obimnog operativnog rada priveli smo dva lica za koja se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli...

Nastavak na Studio B...

Čuta i Boža zapalili pozorište

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jul.2012

Pripadnici Policijske uprave u Vranju rano jutros priveli su dve osobe za koje se osnovano sumnja da su 2. jula podmetnuli požar, u kome je izgorela zgrada pozorišta „Bora Stanković“.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.