U sećanje na preminulu ženu, šezdesetogodišnjak iz Bora krenuo biciklom ka Lisabonu

Izvor: Beta, 20.Apr.2023, 11:56

U sećanje na preminulu ženu, šezdesetogodišnjak iz Bora krenuo biciklom ka Lisabonu

Boranin Zoran Stanković (60) krenuo je jutros iz tog grada biciklom ka Lisabonu, a putovanje je posvetio nedavno preminuloj supruzi Dragani sa kojom je planirao da u Portugalu provede ostatak života."Početkom prethodne godine, biće u kojem sam egizistirao 32 godine zajedničkog života sa suprugom, podelilo se na dva dela. Njena polovina se preselila u večnost, moja je ostala da sama popuni čitav duhovni prostor koji smo zajedno stvorili", napisao je Stanković na svojoj internet stranici thisisnotatravelblog.comU narednih nekoliko meseci, biciklom će obići Evropu i prevaliti put od oko 5.000 kilometara."Krajnji cilj je Lisabon, grad u kome sam sa svojom nedavno preminulom suprugom, uz fado muziku i miris Atlanskog okeana, proveo nezaboravne i najlepše trenutke zajedničkog života. Zbog neverovatne gostoprimljivosti naših domaćina u Lisabonu, Gaga i ja smo maštali o tome da po odlasku u penziju u tom gradu kupimo makar garsonjeru i u Portugalu provedemo ostatak života, ali to nažalost nismo dočekali", naveo je Stanković.Na putovanju do Portugala, on će proći kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju, Švajcarsku, Francusku i Španiju a u povratku će voziti do Italije, gde će bicikl koji je nazvao Zorka, utovariti u brod za Crnu Goru, odakle će voziti do Srbije.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

„Ovo putovanje posvećujem preminuloj supruzi“: Šezdesetogodišnji Zoran Stanković iz Bora krenuo biciklom za Lisabon

Izvor: Danas, 20.Apr.2023

Boranin Zoran Stanković, biciklom je jutros krenuo na put duži od 8.000 kilometara, a krajnja destinacija je Lisabon u Portugalu. Za Danas kaže, “to putavanje je posvećeno njegovoj preminuloj supruzi Dragani, sa kojom je u tom gradu proveo najlepše trenutke, a planirali su i da tamo kupe garsonjeru”.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.