Stanković pozvao Albance na obnovu dijaloga

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jun.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković pozvao Albance na obnovu dijaloga

Predsednik Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković pozvao je danas Albance iz Preševa i Bujanovca da se vrate dijalogu sa Vladom Srbije. Stanković je na tribini OK Radija iz Vranja „Vladavina prava i etnički odnosi na jugu Srbije“ rekao da bez dijaloga, koji je prekinut krajem prošle godine, zbog izbora i rekonstrukcije Vlade, nema ni napretka u međunacionalnim odnosima na ovom prostoru. - Svi želimo napredak, i ne smemo dozvoliti da nas sebični razlozi zaustave na tom putu. Vlada Srije ima strategiju za ovaj prostor, i nadam se da će u naredne dve godine naš plan zaživeti u...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tribina o pravima i etničkim odnosima u Preševu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jun.2014, 15:09

U organizaciji vranjskog OK radija održana je tribina u Preševu "Vladavina prava i etnički odnosi na jugu Srbije“ na kojoj je, između ostalog, bilo reči i o nastavku prekinutog dijaloga Albanaca sa juga Srbije i Vlade Srbije. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.