Stanković: Znam šta Srbiju muči i kako se leči (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Apr.2012, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Znam šta Srbiju muči i kako se leči (VIDEO)

Kandidat za predsednika Ujedinjenih regiona Srbije prof. dr Zoran Stanković je rekao da samo jaki regioni mogu Srbiju učiniti snažnom zemljom:

„Ne treba da čekamo u redu već treba da radimo da bismo što pre došli do željenog cilja. Znam šta muči Srbiju i znam kako se ta bolest leči. Samo jaki regioni Srbiju mogu učiniti snažnom zemljom, samo jaki regioni učiniće Srbiju domovinom koja se voli“, rekao je Stanković.

Drašković: Graditi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbiju na novim temeljima

Trivan: Tadić je garant evropske i bezbedne Srbije (VIDEO)

Popović: D S S će doneti ruske milijarde

On je objasnio da je rođen na jugu Srbije koji je bio i ostao najsiromašniji deo Srbije, da potiče iz radničko – seljačke porodice i da mu poreklo i mesto gde je rođen nisu davali velike šanse.

„Kao čovek koji je krenuo iz jednog malog mesta i čovek koji je dobio šansu, stigao sam do toga da budem general, profesor univerziteta, kandidat za predsednika Srbije. I zbog toga osećam obavezu da i oni koji dolaze iza mene dobiju svoju šansu, šansu koju će im pružiti država, šansu koju će im omogućiti predsednik države, pa da i oni budu ponos i dika svom gradu, svom mestu, svojoj porodici“, poručio je Stanković.

Zoran Stanković je rekao da je razlog zašto je kandidat URS-a za predsednika države taj što zna da je za budućnost Srbije važno da svaki region i svaki čovek dobiju jednaku šansu.

(S media, foto: ujedinjeniregionisrbije.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.