Stanković: Red u radu ugostiteljskih objekata

Izvor: Studio B, 04.Apr.2012, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Red u radu ugostiteljskih objekata

Na poziv predsednika skupština stanara zgrada i Udruženja građana sa Topličinog i Obilićevog venca, i iz ulice Strahinjića Bana, gradsku opštinu Stari grad posetio je Zoran Stanković, nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije za Beograd.

Poštovanje gradske odluke o radnom vremenu kafića u ovoj zoni bila je glavna tema razgovora članova Udruženja sa profesorom Stankovićem.

„Rad ugostiteljskih objekata važan je za privredu i turistički imidž >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Beograda. Ali, red mora postojati. To znači da se propisano radno vreme kafića i pravila o zaštiti od buke moraju striktno poštovati, a prekršioci efikasno kažnjavati," rekao je Zoran Stanković, nosilac liste Ujedinjenih regiona Srbije za grad Beograd.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Đilas: Ulaganje u razvoj infrastrukture

Izvor: Studio B, 05.Apr.2012, 20:22

Gradonačelnik Beograda i nosilac liste "Izbor za bolji Beograd" Dragan Đilas izjavio je da Kaluđerica svojim značajem i veličinom zaslužuje da bude posebna beogradska opština...Đilas je posetio novoizgrađenu zdravstvenu stanicu Doma zdravlja "Milivoje Stojković" u Kaluđerici, gde je najavio...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.