Spomenik je čitav, još ćemo pričati

Izvor: B92, 22.Jan.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomenik je čitav, još ćemo pričati

Beograd -- Spomenik OVPBM neće biti uništen i biće tema daljih razgovora, tenzije na jugu su veštački stvarane, kaže šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković.

"Sve što se dešavalo je mnogo kompleksnije političko pitanje. U pitanju je već viđena igra, pokušaj da se obezbede bolje pregovaračke pozicije, da se iskoristi trenutak u dijalogu Beograda i Prištine, jer neki hoće da povuku paralele između tog prostora i severa Kosova", rekao je Stanković u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kažiprstu" B92.

Situacija je sada pod kontrolom, kaže Stanković i dodaje da će stalnim stalnim kontaktom i razgovorom sa predstavnicima Albanaca i lokalnom samoupravom te tenzije biti spuštene.

Uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Spomenik iz Preševa neće biti uništen

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jan.2013

Spomenik OVPBM neće biti uništen i biće tema daljih razgovora, tenzije na jugu su veštački stvarane, kaže šef Koordinacionog tela za jug Srbije Zoran Stanković. "Sve što se dešavalo je mnogo kompleksnije političko pitanje. U pitanju je već viđena igra, pokušaj da se obezbede bolje pregovaračke...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.