Raspisan Konkurs za nagradu Bora Stanković

Izvor: NaDlanu.com, 08.Feb.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan Konkurs za nagradu Bora Stanković

VRANJE, 8. februara 2012. (Beta) - Grad Vranje raspisao je Konkurs za književnu nagradu "Bora Stanković" za prozna i dramska dela objavljena u Srbiji tokom 2011. godine, saopšteno je u sredu.

VRANJE, 8. februara 2012. (Beta) - Grad Vranje raspisao je Konkurs za književnu nagradu "Bora Stanković" za prozna i dramska dela objavljena u Srbiji tokom 2011. godine, saopšteno je u sredu.Vranje će u martu na "Borinoj nedelji" biti i domaćin književnim stvaraocima iz zemlje i regiona, izjavio je član gradskog veća zadužen za kulturu Zoran Najdić.On je za agenciju Beta potvrdio da će i ove godine, na 46-oj po redu "Borinoj nedelji", biti dodeljene književne nagrade za najbolje prozno i dramsko delo objavljeno u prethodnoj godini.Najdić nije precizirao detalje da li će Grad Vranje, kao organizator, u nekom delu promeniti naziv manifestacije i nagrade zbog presude Višeg suda u Vranju, a po tužbi predsednika Književne zajednice "Borisav Stanković" Miroslava Cere Mihailovića, po kojoj se gradu zabranjuje organizovanje manifestacije pod tim imenom.Najdić je naveo da će Grad Vranje pojedinosti oko organizovanja "Borine nedelje" i dodele književne nagrade "Borisav Stanković" saopštiti u toku naredne nedelje.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.