Jotka uhapšen zbog sumnje da je naložio ubistvo Ždrokinca

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jotka uhapšen zbog sumnje da je naložio ubistvo Ždrokinca

Ždrokinac je izrešetan u junu prošle godine u kruševačkom naselju Prnjavor nedaleko od ulaza u hotel "Golf" samo mesec dana nakon što je u kafiću "Arabika" u centru grada likvidiran njegov sin Vojin Stanković (41) ZORAN Jotić-Jotka (64) uhapšen je danas u Kruševcu zbog sumnje da je organizovao ubistvo Dejana Stankovića Ždrokinca (71) u tom gradu.Kako je ranije objavljeno u “Novostima” u toku je veliko hapšenje u Kruševcu a, kako saznajemo, policija privodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << članove Jotkine grupe.Ždrokinac je izrešetan u junu prošle godine u kruševačkom naselju Prnjavor nedaleko od ulaza u hotel "Golf" samo mesec dana nakon što je u kafiću "Arabika" u centru grada likvidiran njegov sin Vojin Stanković (41).
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

HAPŠENjA U KRUŠEVCU: Jotka organizovao ubistvo Ždrokinca?

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Uhapšen Zoran Jotić (64) zbog sumnje da je umešan u likvidaciju Dejana Stankovića (71) prošle godine. Iza rešetaka još osam osoba koje se terete da su deo njegove kriminalne grupe. Terete se za ubistvo, iznudu i pranje novca POLICIJA je u četvrtak uhapsila poznatog kruševačkog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.