Zarađuje 5.000 evra mesečno i ispunjava najčudnije zahteve: Znam šta moji fanovi stvarno žele

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 10:52

Zarađuje 5.000 evra mesečno i ispunjava najčudnije zahteve: "Znam šta moji fanovi stvarno žele"

Amelia (28), iz Londona, bivša je medicinska sestra i ulaže sate kako bi joj stopala izgledala dobro za svoju legiju pratilaca i sada zgrće bogatstvo od fetiša.

Amelia otkriva kako zarađuje pravo bogatstvo na stopalima. Ona sledi potpunu rutinu njege stopala kako bi joj nožni prsti izgledali sveže za obožavatelje.

Nedavno je shvatila koliko novca može zaraditi na svojim nogama i kaže kako su njezina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stopala jedinstvena.

"Trebalo mi je samo nekoliko nedelja stvaranja sadržaja da shvatim da mogu zaraditi ozbiljan novac. U manje od šest meseci već sam zaradila na hiljade od onih koji su otključavali moje zbirke i slali savete. To je čak i bez uzimanja u obzir prilagođenih zahteva", objašnjava.

Amelia veruje da se njen sadržaj ističe jer ozbiljno shvata svoj posao.

"Ne snimam na brzinu samo da završim s tim. Znam šta moji fanovi stvarno žele. Pričam priču o tome šta sam učinila sa svojim stopalima, kako sam se osećala, kako znam da će se oni zbog toga osećati... Ovo tera obožavatelje da se vraćaju po još", dodaje.

Amelia, koja zarađuje preko 5000 evra mesečno, imala je svakakve zahteve. Jedan ju je obožavatelj zamolio da namaže nožne prste losionom dok je uzvikivao njeno ime, dok je drugi želeo pečeni pasulj po njenim stopalima.

No, najčudniji zahtev koji je imala je više od hrane na nožnim prstima.

"Definitivno je to bilo kada sam naslikala lica na prstima i odglumila scenu s njima. Mislim da žele videti da brinem o svojim stopalima. Ali kao što sam već rekla, svako može samo na brzinu snimiti neka lepa stopala; ono što ja nudim više je iskustvo. Uzimam u obzir želje i želje pojedinca", ističe Amelia.

Pre nego što se okrenula svetu stopala, ona je zapravo bila medicinska sestra koja je mesečno zarađivala oko 2300 evra. Iako nije morala da napusti posao, ipak je odlučila da radi puno radno vreme i prodaje 'raskošne' fotografije.

"Možda zvuči stereotipno, ali osećala sam se neverovatno prezaposlenom i premalo plaćenom za posao koji sam radila. Stalno sam morala raditi dodatne smene samo kako bih bila sigurna da mogu platiti najnužnije. Znala sam da moram da učinim nešto drugo ne samo da bih zaradila više novca, već i kako bih imala ravnotežu između posla i privatnog života i dala prednost vlastitom blagostanju", rekla je.

Što se tiče održavanja stopala u vrhunskom stanju, Amelia ima nedeljni pedikir i hrpu masaža stopala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.