Suzan Bojl stalna meta napada grupe nasilnih tinejdžera

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzan Bojl stalna meta napada grupe nasilnih tinejdžera

Zvezda emisije "Britanija ima talent" Suzan Bojl bila je meta napada grupe od petnaestak tinejdžera ispred njene kuće u Blekburnu.

Predstavnik pevačice za odnose s javnošću potvrdio je da je Suzan redovno žrtva takvih napada i da planiraju da zatraže pomoć policije, kako bi zaštitili život 56-godišnje pevačice.

Suzan, koja pati od Aspergerovog sindroma, već neko vreme trpi bacanje kamenica na njenu kuću, a nazivaju je i pogrdnim imenima.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svedok ispričao je za britanski "The Mirror" da je bio u autobusu i video grupu mladića kako baca kamenje na njenu kuću, a jednom su čak zapalili papir i bacili joj ga u lice.

"Jednom sam išao u tržni centar i Suzan je izlazila iz njega, a oni su joj rekli: 'Zašto ne nabaviš naočare, ti ružna, stara ku*ko'. To je užasno", rekao je svedok.

Suzan nije jedina meta ovakvih napada. Njene komšije kažu da i sami trpe zastrašivanja.

"Jednom su me gađali staklenom flašom. Srećom promašili su me inače bih bio gadno povređen", rekao je on. "Zvao sam policiju 15 puta. Oni su dobro poznati u ovom kraju. Pale mobilijar u dečjem parku, ostavljaju vatromet na vratima, bacaju jaja na prozore. Biraju isključivo najosetljivije grupe: stare, decu, mentalno obolele. To je odvratno".

Suzan Bojl se proslavila u britanskom talent šou 2009. kada je osvojila drugo mesto. Još živi u maloj kući u kojoj je odrasla, a komšije tvrde da čine sve što mogu da je zaštite od nasilnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.