Retko ih viđamo u ovom izdanju: Sinovi Majkla Džeksona pozirali sa očevim fanovima FOTO

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 19:17

Retko ih viđamo u ovom izdanju: Sinovi Majkla Džeksona pozirali sa očevim fanovima FOTO

Sinovi Majkla Džeksona Princ i Blanket okupili su se sa obožavaocima pokojnog muzičara da obeleže njegov rođendan. Da je živ, Majkl bi 29. avgusta proslavio 65. rođendan.

Ovom prilikom priređeno je druženje za sve ljubitelje kralja popa u Mandalay Bay Resortu u Las Vegasu. To mesto nije izabrano slučajno.

Naime, tamo već deset godina nastupa ansambl Cirkue du Soleil u predstavi "Michael Jackson: ONE".

Blanket i Prins su gledali šou, a nakon toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se družili i pozirali sa fanovima. Pevačevi sinovi se retko pojavljuju u javnosti.

Zajedno sa Majklovom ćerkom Paris Džekson, prisustvovali su rođendanskoj proslavi Majkla Džeksona 2018. godine, takođe u zalivu Mandalay. Zatim su dobili nagradu Elizabet Tejlor Legacy u ime svog oca za njegov humanitarni rad i saradnju sa fondacijom posvećenom borbi protiv ADIS-a koju je osnovala Elizabet Tejlor.

Podsećanja radi, Majkl je preminuo 25. juna 2009. zbog slučajnog predoziranja propofolom. Tada je imao 50 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.