U Kolumbiji prvi put priznat brak tri muškaraca

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kolumbiji prvi put priznat brak tri muškaraca

Kolumbija, u kojoj je homoseksualni brak dozvoljen od 2016. godine, zvanično je početkom juna priznala brak tri mušakarca, preneli su danas tamošnji mediji.

"Želeli smo da ozvaničinimo naš dom, našu porodicu. Do sada nije postajao zakonski okvir koji bi nas priznao kao porodicu", rekao je Viktor Ugo, jedan od članova te bračne zajednice.

Ugo i njegova dva partnera su 3. juna dobili zvaničan status "braka tri osobe".

U Kolumbiji je homoseksualnim parovima inače dozvoljeno da usvajaju decu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakonski priznat brak tri muškaraca

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017

Kolumbija, u kojoj je homoseksualni brak dozvoljen od 2016. godine, zvanično je početkom juna priznala brak tri muškarca...Foto: AP Photo/Sebastian Scheiner.."Želeli smo da ozvaničinimo naš dom, našu porodicu. Do sada nije postajao zakonski okvir koji bi nas priznao kao porodicu", rekao je Viktor...

Nastavak na Mondo...

Prvi brak tri muškaraca u Kolumbiji

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2017

Kolumbija, u kojoj je homoseksualni brak dozvoljen od 2016. godine, zvanično je početkom juna priznala brak tri mušakarca, preneli su tamošnji mediji..."Želeli smo da ozvaničinimo naš dom, našu porodicu. Do sada nije postajao zakonski okvir koji bi nas priznao kao porodicu", rekao je Viktor Ugo,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.