Prelepa zemlja za letovanje, ali najgora za gastarbajterski život

Izvor: B92, 11.Sep.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa zemlja za letovanje, ali najgora za gastarbajterski život

Ako želite da imate pristojan radni i porodični život onda nemojte da se selite u Grčku.

Prema izveštajima “Expact Insider-a“ za 2017. godinu Grčka je proglašena najgorom zemljom za gastajbajtere, odnosno ljude koji dolaze u ovu zemlju da žive zbog posla.

Istrživanje je obuhvatilo 65 zemalja kako bi se došlo do odgovora koja je najbolja, ali i najgora zemlja za gastarbajtere. Prilikom analiziranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obuhvaćena su 43 faktora među kojima su kvalitet života, finansije, troškovi života, uslovi obrazovanja i zdravstvena nega.

U studiji je učestvovalo 13 hiljada ispitanika, tačnije predstavnika 166 nacija, koji su se u stranu zemlju preselili isključivo zbog posla, a Grčka se našla na dnu lestvice.

Štaviše, Grčka se ispostavila kao najgora zemlja i za porodičan život budući da je jako skupo odgajati decu u ovoj zemlji, a ni obrazovni sistem nije na zavidnom nivou.

Najbolje plasirana bila je Turska.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ova zemlja je za letovanje idealna, za gastarbajterski život - nikakva

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2017

Ako želite da imate pristojan radni i porodični život, onda nemojte da se selite u Grčku...Naime, prema izveštajima "Expat Insidera" za 2017. godinu, Grčka je proglašena najgorom zemljom za gastajbajtere, odnosno ljude koji dolaze u ovu zemlju da žive zbog posla...Istraživanje je obuhvatilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.