MasterChef na TV Prva: Takmičari će morati ozbiljno da se pokažu, jer sudije im stižu na slavu

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 14:14

MasterChef na TV Prva: Takmičari će morati ozbiljno da se pokažu, jer sudije im stižu na slavu

Zadatak u 15. epizodi najpopularnijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija" je dobar za sve one koji vole da eksperimentišu prilikom pripreme slavske trpeze!

Iako znamo da je priprema slavske trpeze obiman posao, MasterChef sudije su bile blagonaklone prema takmičarima pa su ih podelili u dva tima. Jedan tim će praviti posni, a drugi mrsni meni. Svaki od njih mora da pripremi pet zadatih jela.

Jedine koje nisu bile vođe timova do sad su Tanja i Teodora, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog čega su sudije Filip, Branko i Nenad odlučili su da tu odgovornost sada daju baš njima dvema.

Bacaju novčić - pismo ili glava. Teodora je pobedila i ima dve opcije: Da li je bitnije sa kim će spremati jelo ili šta će kuvati? Teodora se odlučuje za izbor članova tima i bira prvo troje, što kasnije radi i Tanja.

Ostaje još troje takmičara koji nisu svrstani ni u jedan tim, zbog čega i Teodora i Tanja biraju još po jednog člana tima. Preostali takmičar će imati priliku da bira tim sa kojim želi da kuva.

Tanja, za svoj crveni tim, bira mrsna jela, dok Teodori, kao vođi plavog tima, pripala je priprema posnih specijaliteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudije nisu bile oduševljene njihovim umećem: "Ova ruska salata je ona koju preskočim na slavi"

Izvor: B92, 08.Feb.2024

Budući da je crveni tim u 15. epizodi najgledanijeg kulinarsko-takmičarskog šoua "MasterChef Srbija" dobio zadatak da napravi mrsni meni za slavu, jedan od specijaliteta na njihovoj trpezi je svakako bila neizostavna ruska salata...Nemanja je bio zadužen za pravljenje majoneza, ali to nije ispalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.