Džudi Hut svedočila protiv Bila Kozbija: Susret u parku, partija bilijara, pa Plejbojeva vila

Izvor: B92, 07.Jun.2022, 21:10

Džudi Hut svedočila protiv Bila Kozbija: Susret u parku, partija bilijara, pa Plejbojeva vila

Žena koja je optužila Bila Kozbija da ju je seksualno napao sredinom 1970-ih, počela je svoje svedočenje na sudu u ponedeljak, opisujući kako su ona i prijateljica upoznale komičara kao tinejdžerke i da su sa njiim bile u čuvenoj Plejbojevoj vili.

Džudi Hut, koja je podnela građansku tužbu protiv Kozbija za neodređenu odštetu, rekla je porotnicima da je igrala frizbi u javnom parku tokom radnog dana kada je primetila da se u blizini snima film. Ona i prijateljica Dona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samjuelson prišle su bliže i prepoznale Bila Kozbija, Sidnija Poatjea i druge glumce.

Bil Kozbi ponovo pred sudom: Džudi Hut tvrdi da je komičar silovao kada je imala 16 godina

Kozbi je prišao devojkama i one su se "zezale", rekla je, pre nego što ih je pozvao da se sastanu sa njim sledeće subote u teniskom klubu. Ona i Samjuelson su bile "uzbuđene", rekla je.

"Bile smo deca. On je bio slavna ličnost. Bilo je neuobičajeno, sigurno", rekla je Hut.

Hut je objasnila da su ona i Semjuelson srele Kozbija u teniskom klubu, a zatim su ga pratile kolima do njegove kuće, gde su odigrali nekoliko partija bilijara a zatim su ga pratile do druge lokacije. Hut je shvatila da je to Plejbojeva vila kada je Kozbi pokazao sliku Hjua Hefnera na zidu.

Ko je Bil Kozbi? "Čudovište, američki tata, navodni silovatelj, inteligentan"

Hut (64), koja u svojoj tužbi tvrdi da ju je Kozbi prisilio na seksualni čin dok je bila u vili, danas nastavlja svedočenje.

Ona je ranije rekla da se incident dogodio 1974. godine, kada je imala 15 godina, ali je nedavno rekla da sada veruje da je to bilo 1975. godine.

Građansko suđenje u Kaliforniji, jedan od poslednjih pravnih slučajeva protiv Kozbija, održava se 11 meseci nakon što je Kozbi pušten iz zatvora kada je najviši sud Pensilvanije odbacio njegovu osudu za seksualni napad u drugom slučaju.

Bil Kozbi nasmejan, advokatica istetovirala "Nije kriv"

Kozbijeva advokatica Dženifer Bondžin rekla je u uvodnim izjavama da je navodni napad na Hutovu "izmišljotina", iako Kozbi nije sporio da je pozvao Hut i njenu prijateljicu u vilu.

"Dokazi će pokazati da gospođa Hut ne govori istinu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.