Đilas: Tu je dan kad Vučić neće moći da uništava tuđe živote

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Tu je dan kad Vučić neće moći da uništava tuđe živote

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas poručio je danas predniku države i Srpske napredne stranke Aleksnadru Vučiću da je "dosta, nema više, taj dan je tu" kada više neće moći da vređa, hapsi, uništava tuđe živote i da je prvi korak "oslobađanje zarobljene zemlje".

On je, otvarajući sednicu Glavnog odbora, rekao da su mu zabranili iz stranke da koristi reč, koju je upotrebio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Utisku nedelje, pa je to "uvažio" citirajujući Dragana Bjelogrlića ; "iz kultnog filma šaljući to kao poruku" Vučiću.

"Gospodo ako ste pomislili da je Srbija samo vaša, zajebali ste se malo je i naša", rekao je Đilas.

Pominjući udruživanje u Savez u Srbiju, on je naveo da je "naša ideologija rušenje vlasti" i borba da zarobljena država bude oslobođena, dodajući da bi učešće na izborima bilo besmisleno, tako da Vučić treba da se bori sam sa sobom.

"Doći ćemo do pravih izbora i sklonićemo ovu vlast, a možda ćemo morati da se borimo na ulici da nam je ne uzmu", rekao Đilas.

On je poručio međunarodnoj zajednici da prizna da je pogrešila jer već sedam godina podržava Vučića, prvo zbog Kosova a zatim zbog ekonomskih interesa njenih kompanija.

"Posle svakog dolaska evropskih parlamentaraca ova vlast još više nasrće na nas", rekao je Đilas.

On je članovima stranke poručio da budu svaki dan uz ljude koji odbijaju da budu botovi i glasaju za SNS, ali i da imaju razumevanje za one koji to rade u strahu da im niko ne može pomoći pred silom ove vlasti.

"Ali nemamo razumevanje za one koji tu armiju nesrećnih teraju na to", rekao je Đilas, navodeći da neće biti osvete ali će odgovarati svako ko je krši zakon.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djilas: Tu je dan kad Vučić neće moći da uništava tudje živote

Izvor: Beta, 07.Dec.2019

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Djilas poručio je danas predniku države i Srpske napredne stranke Aleksnadru Vučiću da je "dosta, nema više, taj dan je tu" kada više neće moći da vredja, hapsi, uništava tudje živote i da je prvi korak "oslobadjanje zarobljene  zemlje".On je, otvarajući...

Nastavak na Beta...

Đilas: Opozicija će imati jedinstven stav o bojkotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2019

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je danas da će na kraju opozicija doći do jedinstvenog stava o bojkotu izbora..."Na kraju ćemo doći do pravih izbora i do toga da na tim izborima sklonimo ovu vlast, a možda posle na ulicama da se borimo da nam tu pobedu niko više ne uzme,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.