Žena sa noktima dugačkim tri metra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2011, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena sa noktima dugačkim tri metra

NJUJORK -

Kris Valton iz Las Vegasa je 18 godina negovala svoje nokte, te je ove sedmice uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa sada najdužim noktima na svetu.

Nokti na njenoj levoj ruci dugački su 3,1 metara, a na desnoj 2,92 metra. Valtonova je rekla da sama brine o svojim noktima i da sa njima može da radi sve kućne poslove iako joj se nokti uvrću.

"Mrzim da čistim, ali to radim. I sama se šminkam", rekla je agenciji AP Valtonova, koja uz podizanje porodice radi i na svojoj pevačkoj karijeri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA 18 GODINA NOKTI JOJ NARASLI TRI METRA

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011

NJUJORK - Kris Valton iz Las Vegasa je 18 godina negovala svoje nokte, što joj se i isplatilo ove sedmice kada je uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa sada najdužim noktima na svetu...Nokti na njenoj levoj ruci dugački su 3,1 metara, a na desnoj 2,92 metra. Valtonova je rekla da sama brine...

Nastavak na Kurir...

Žena sa najdužim noktima na svetu VIDEO

Izvor: medio.rs, 15.Sep.2011

Kristina Volton iz Las Vegasa je nova svetska rekorderka u dužini noktijuna rukama, koji su narasli do zapanjujuće dužine od 309.8 centimetara na levoj i 292.1 centimetara na desnoj ruci.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.