Voditeljka vesti je jedna od najlepših u Srbiji, a ovo je njen IZUZETNO USPEŠAN suprug

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka vesti je jedna od najlepših u Srbiji, a ovo je njen IZUZETNO USPEŠAN suprug

Imaju dvoje dece.

Novinarka i prezenterka vesti na TV Prvoj Ana Mitić uživa u ljubavi dugoj više od dve decenije sa direktorom Kopernikus televizije, sa kojim ima dvoje dece Strahinju i Miju.

A 1996. godine Ana je počela da se zabavlja sa Vladanom Mitićem, direktorom televizije „Kopernikus“, a 2007. godine su se venčali.

U avgustu 2010. godine, Ana je rodila dečaka koga su nazvali Strahinja. Posle šest meseci se vratila na posao, a veliku podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su joj pružili suprug, dadilja i kolege. Pošto je Strahinja bio živahna beba, vrlo brzo je povratila liniju. U julu 2013. godine je rodila ćerku kojoj je brat dao ime Mia. Godinu dana je pauzirala pa se uželela posla.

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Sep 14, 2018 at 7:12am PDT

O suprugu je u jednom intervjuu rekla:

- On će me retko pohvaliti. Često zna da mi prigovori nešto u vezi sa poslom, tako da, kada ništa ne komentariše, znam da sam bila dobra. Njegovom sudu jedino verujem. Oboje radimo u medijima, ali radimo potpuno različite poslove. Različiti su i izazovi sa kojima se suočavamo. Ali tu smo jedno za drugo, da saslušamo i podržimo. On je taj koji meni češće daje savete.

Ona je objasnila i da uživaju u ljubavi.

- Mi, naprosto, živimo i uživamo u našem odnosu, našoj porodici i ljubavi. U našem slučaju, ključ su ljubav, razumevanje, poštovanje. Kada pronađete nekoga ko vas razume bez reči, uvek zna, čak i kilometrima daleko, kako se osećate, sa kim vam nije dosadno ni kada ćutite, nekoga ko zna da vas nasmeje do suza i ko uživa u vašem osmehu i sreći onoliko koliko i vi u njegovom, onda ćete znati da ste pronašli svoju idealnu polovinu - ispričala je lepa voditeljka.

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Apr 15, 2019 at 1:51pm PDT

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Jan 14, 2019 at 2:30pm PST

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Nov 16, 2018 at 3:19am PST

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Oct 30, 2018 at 5:08am PDT

A post shared by Ana Mitic (@anamitic1515) on Sep 9, 2018 at 11:45am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.