Njima se divimo: Prirodne lepotice poziraju BEZ ŠMINKE

Izvor: Savršena.com, 06.Maj.2016, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njima se divimo: Prirodne lepotice poziraju BEZ ŠMINKE

Selfi iz kreveta bez šminke (foto: Instagram)

Čini se da se danas dame i previše trude oko svog izgleda. Ali potreba je da shvate da ponekad nije neophodno biti perfektan jer je lepota relativna stvar i svaka žena na svetu je lepa na svoj način.
Mnoge poznate lepotice su nam to dokazale na društvenim mrežama fotografijama na kojima poziraju bez šminke i frizure i na kojima je u prvom planu njihova prirodna lepota. One su pokazale da je, iako je šminka ponekad samo naglašava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << lepota u našem samopouzdanju i tome kako vidimo same sebe, te da je za potpunu sreću samo potrebo pronaći harmoniju u životu.
1. Jennifer Lopez (foto: Instagram)

2. Amanda Seyfried (foto: Instagram)

3. Liv Tyler (foto: Instagram)

4. Miley Cyrus (foto: Instagram)

5. Tyra Banks (foto: Instagram)

6. Katy Perry (foto: Instagram)

7. Miranda Kerr (foto: Instagram)

8. Olivia Wilde (foto: Instagram)

9. Cameron Diaz (foto: Instagram)

10. Megan Fox (foto: Instagram)

11. Gwyneth Paltrow (foto: Instagram)

Izvor: Brightside.me

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.