KRVOPROLIĆE U LONDONU: Manijak ubadao ljude nožem, jedna žena ubijena, petoro ranjeno (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVOPROLIĆE U LONDONU: Manijak ubadao ljude nožem, jedna žena ubijena, petoro ranjeno (FOTO) (VIDEO)

Žena stara oko 60 godina ubijena je, a petoro ljudi je povređeno u napadu koji se sinoć desio u Londonu.

Policija je uhapsila napadača i uhapsila ga, posle incidenta koji se desio nešto pre ponoći u sredu uveče. Policija kaže da terorizam nije isključen kao motiv napada.

Na licu mesta je tim forenzičara koji pokušavaju da utvrde okolnosti zločina.

Prema izveštajima britanskih medija, napadač je 19-godišnjak "sa mentalnim problemima".  Uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mladić je trenutno u pritvoru u bolnici.

Foto: Tanjug/AP

- Prvi pokazatelji ukazuju da je mentalno zdravlje bilo značajan faktor u ovom slučaju i to je jedan pravac istrage - rekao je šef protivterorističke službe u londonskoj policiji Mark Rouli.

Foto: Tanjug/AP

On je dodao da bi u ovom trenutku trebalo uzeti u obzir i druge moguće motive, tako da se ispituju i eventualne veze sa terorizmom.

Foto: Tanjug/AP

Napad se desio na istom mestu (Raselov tgr) gde je detonirana jedna od bombi u terorističkom napadu 2005. godine.

I think there's been an incident outside the Imperial Hotel on Russell Square in London. :( #London pic.twitter.com/t0plUsWM1p — Stuart Kenny (@StuartKenny33) August 3, 2016

- Video sam ženu kako se tetura dok joj iz leđa ide krv. Video sam još jednu ranjenu ženu. Čuo sam da govore španski - rekao je za Dejli mejl jedan svedok zločina. 

LIVE on #Periscope: Possible Terror Attack Russell Square https://t.co/Tu5NUixuJa

— RT (@RT_com) August 4, 2016

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) KRVAVI PIR U LONDONU: Mladić (19) nožem ubio Amerikanku, još 5 ranio

Izvor: Kurir, 04.Avg.2016

...Napad nožem dogodio se kasno sinoć, oko 2230 po lokalnom vremenu, kada je muškarac iz čista mira počeo da nasrće nožem na ljude nasred ulice..Britanski mediji prenose da je napadač Norvežanin somalijskog porekla, ali da nisu pronađeni nikakvi dokazi da je radikalizovan U pitanju je devetnaestogodišnji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.