Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jezivi snimak pakla u Londonu: U ovom momentu je krvnik autom naleteo na ljude, nesrećna žena pada sa mosta u Temzu (VIDEO)

Na internetu je objavljen snimak koji prikazuje automobil koji se kreće brzinom od oko 45 km/h po pločniku Vestminsterskog mosta, a za koji se sumnja da je vozilo u kom je bio napadač, da bi se u jednom trenutku videla žena kako pada u reku Temzu.

Žena je kasnije izvučena iz reke, a još uvek je nepoznato da li je sama skočila u reku ili ju je odbacio udarac terenskog automobila kojeg je vozio napadač. Pretpostavlja se da je skočila iz straha bojeći se za svoj život. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Britanska policija je inače sinoć sprovela raciju u jednoj kući u Birmingemu, a akcija je povezana sa jučerašnjim napadom u Londonu u kojem je poginulo četvoro ljudi. Kako javlja "Sky News", desetine policajaca okružilo je kuću u Birmingemu, a celo područje okružila su policijska vozila koja su blokirala saobraćaj.

Lokalna policija nije želela da komentariše raciju, sve izjave su usmerili na londonsku policiju koja sprovodi istragu o jučerašnjem napadu na Vestminster. U policiji Londona odbili su komentarišu reaciju iz "operativnih razloga". Policija pretpostavlja da je reč o islamisti koji je delovao sam.



Dan nakon napada ispred zgrade britanskog parlamenta u Londonu u kojem su poginule četiri osobe, a dogodio se na prvu godišnjicu krvavih napada u Briselu, policija pretpostavlja da je reč o "islamskom terorizmu".

Podsetimo, četrdesetak osoba je povređeno kada se bradati muškarac u crnom zaleteo automobilom na ljude na Vestminsterskom mostu, preko puta Big Bena, a zatim nožem ubio policajca pokušavajući ući u parlament. Napadača, koji je po mišljenju policije delovao sam, jer za zločin još niko nije preuzeo odgovornost, nakon njegovog krvavog pira upucao je drugi policajac.

Ovo je najteži napad u Velikoj Britaniji nakon bombaškog napada 7. jula 2005. za koji su odgovornost preuzeli simpatizeri Al Kaide, a u kojima je u londonskom gradskom prevozu poginulo 56 ljudi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Objavljen snimak napada u Londonu, žena pada u reku

Izvor: Press, 23.Mar.2017

Svetski mediji objavili su snimak početka terorističkog napada u Londonu na kojem se vidi kako žena sa Vestminsterskog mosta pada u Temzu. . Foto:B92,net. Na snimku se vidi automobiil koji se brzinom od oko 45 kilometara...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.