JEFTINO, A TAKO UKUSNO: Brza večera iz tiganja za 10 minuta - sve sastojke već imate u frižideru

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2022, 21:33

JEFTINO, A TAKO UKUSNO: Brza večera iz tiganja za 10 minuta - sve sastojke već imate u frižideru

Evo ideje za ukusnu i brzu večeru.

Svaku domaćicu raduje kada od malo sastojaka napravi ukusno jelo. Takav je i recept u nastavku. Sve sastojke sigurno imate u kući, tako da još danas napravite ovaj ukusan obrok i obradujte ukućane novim receptom za večeru. Sigurni smo da će im se dopasti.

Sastojci:

Priprema:

Povrće operite i isecite na kockice. Najpre na ulju ispržite krompiriće, a zatim njih prebacite na tanjir i na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istom ulju ispržite luk i papriku. Posle nekog vremena dodajte paradajz. Posolite i promešajte. Kada se paradajz ukrčkao vratite krompir u tiganj, promešajte pa napravite 4 udubljenja u koja ćete razbiti jaja. Poklopite tiganj i krčkajte 3-5 minuta dok jaja ne budu spremna. Pospite mirođijom i servirajte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Par sastojaka, MANJE OD 300 DINARA - Napravite VEČERU za četvoro, brzo i lako, po bakinom receptu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2022, 17:48

Odličan predlog, ne morate dugo biti pored šporeta!..Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za pohovane tikvice sa susamom. Ovo jelo brzo se priprema, sastojci su dostupni i jeftini, a uz njega možete servirati i salatu i malo hleba i imate savršenu večeru...Potrebno je:..Priprema:..Tikvice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.