Dua Lipa opet voli – uhvaćena u vrelom zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem FOTO

Izvor: B92, 30.Sep.2022, 09:31

Dua Lipa opet voli – uhvaćena u vrelom zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem FOTO

Dua Lipa (27) i voditelj Trevor Noa (38) pokrenuli su glasine o potencijalnoj romansi.

Kako prenosi "Daily Mail", 27-godišnja pevačica i 38-godišnji voditelj nedavno su primećeni ispred jednog restorana u Njujorku gde su razmenili zagrljaje, ali i poljupce.

"Sedeli su odvojeno od ostalih ljudi u restoranu i bilo je očigledno da su zaljubljeni, jer su toliko blizu sedeli jedno pored drugog", rekao je očevidac za pomenuti medij.

"Nakon što su završili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večeru, izašli su zajedno iz restorana, a onda su usledeli dugi zagrljaji i poljupci", dodao je.

Podsetimo, samo pre godinu dana poznata pevačica albanskog porekla i pop zvezda Anvar Hadid (brat Điđi Hadid) raskinuli su tada svoju dvogodišnju vezu. Par je prolazio kroz razne krize tokom zajedničkog perioda, te je raskid bio neminovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dua Lipa uhvaćena u zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2022

​Dua Lipa i voditelj Trevor Noa pokrenuli su glasine o potencijalnoj romansi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.