Čuvena manekenka devedesetih konačno se skrasila? Zaveo je 16 godina mlađi milijarder FOTO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 12:07

Čuvena manekenka devedesetih konačno se skrasila? Zaveo je 16 godina mlađi milijarder FOTO

Prema pisanjima "Dejli mejla", jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih Naomi Kembel (53) navodno je u emotivnoj vezi sa filmskim producentom Mohamedom Al Turkijem (37).

Naomi i Mohamed više puta su viđeni zajedno u javnosti, a na svetskim događajima se uvek drže za ruke. Njihovo pojavljivanje na dodeli "BAFTA" nagrada u Londonu pokrenulo je spekulacije da su u vezi.

Slavna 53-godišnjakinja i 16 godina mlađi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << milijarder iz Saudijske Arabije ponosno su pozirali pred objektivima fotoaparata i celo veče su bili zajedno, navodi gorepomenuti britanski medij.

Ono što je poznato široj javnosti je da su Kembelova i Al Turkij već dugi niz godina dobri prijatelji, a u poslenje vreme ih često gledamo zajedno na velikim događajima.

Podsetimo, u decembru 2021. godine pojavili su se na crvenom tepihu festavala u Džedi, držeći se za ruke. Od tada su bili redovni na mnogim događajima, uključujući na Filmskom festivalu u Kanu, prošle godine, Nedelji mode u Parizu 2022. i 2023. godine. Takođe su prisustvovali ekskluzivnim zabavama, ali i nedavnom rođendanu bivšeg urednika britanskog "Voga" Edvarda Eninfula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.