OD GVEN STEFANI MILION DOLARA ZA JAPAN

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD GVEN STEFANI MILION DOLARA ZA JAPAN

LOS ANĐELES - Američka pevačica Gven Stefani poklonila je milion dolara žrtvama zemljotresa i cunamija u Japanu.

U saopštenju, pop zvezda je navela da je "Japan godinama inspiriše".

Bivša pevačica grupe "Nou Daut", koja je nedavno izrazila bojazan da će slava uništiti živote njene dece, objasnila je da "istinski ceni i poštuje japanski narod i njegovu kulturu".

"Katastrofa u Japanu je neizreciva i želim da uradim sve što mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da pomognem. Nikada ne bih mogla da uradim ovako nešto bez ljubavi i podrške obožavalaca svih ovih godina", navela je.

I holivudska glumica Sandra Bulok je prošle sedmice izdvojila milion dolara za žrtve zemljotresa u Japanu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Cunami u Japanu,   Japan,   Cunami

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gven Stefani donirala milion dolara za pomoć Japanu!

Izvor: Tracara.com, 24.Mar.2011

Pevačica Gven Stefani donirala je milion dolara japanskoj organizaciji Save the children, koji pomaže deci žrtvama katastrofalnog cunamija i zemljotresa koji su nedavno pogodili ovu azijsku zemlju. 'Tokom mnogih prethodnih godina bila sam inspirisana Japanom i razvila iskrenu ljubav i poštovanje...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.