Za dva sata 15 udesa na istoj raskrsnici - to može samo u Rusiji

Izvor: Blic, 15.Nov.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva sata 15 udesa na istoj raskrsnici - to može samo u Rusiji

Anonimni stanovnik ruskog grada Vladivostoka je za manje od dva sata snimio čak 15 saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile na jednoj zaleđenoj raskrsnicina na koju se pruža pogled iz njegovog stana.

Kako je naveo autor ovog snimka, ni jedan vozač, koji je u periodu od 7 do 9 sati ujutro prošao kroz raskrsnicu, nije uspeo da iskontroliše vozilo.

Inače, zbog niskih temperatura i visoke vlažnosti vazduha, saobraćajnice u ovom najvećem ruskom lučkom gradu na obali Tihog okeana su često okovane ledom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO MOŽE SAMO U RUSIJI: Pogledajte zašto je ovo raskrsnica smrti!

Izvor: Kurir, 15.Nov.2015

Jedan stanovnik ruskog grada Vladivostoka snimio je 15 saobraćajnih nezgoda na jednoj raskrsnici i to za nešto manje od dva sata!...Video je snimao iz svog stana, a u pitanjuje raskrsnica koja je pod ledom sa teškim uslovima vožnje i baš zbog toga prema rečima autora snimka nijedan vozač koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.