Klizav ruski put: Za dva sata 15 vozača udarilo u istu ogradu

Izvor: B92, 15.Nov.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizav ruski put: Za dva sata 15 vozača udarilo u istu ogradu

Stanovnik ruskog Vladivostoka za nešto manje od dva sata snimio je čak 15 sudara koji su se dogodili usljed zaleđenog puta na jednoj raskrsnici u centru grada.

Kako je naveo, od 7 do 9 sati ujutro bukvalno nijedan vozač koji je pokušao da skrene na spomenutoj raskrsnici nije uspeo da iskontroliše vozilo, pa je udario u obližnju ogradu ili u neki drugi automobil.

U toku dana komunalne službe posule su so po putu. Međutim, šteta je učinjena, a mnogi su uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kritike osobi koja je sve snimala umesto da pozove policiju.

Inače, Vladivostok je najveći ruski lučki grad na obali Tihog okeana. Zbog niskih temperatura i visoke vlažnosti, grad je često okovan ledom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za dva sata 15 udesa na istoj raskrsnici - to može samo u Rusiji

Izvor: Blic, 15.Nov.2015

Anonimni stanovnik ruskog grada Vladivostoka je za manje od dva sata snimio čak 15 saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile na jednoj zaleđenoj raskrsnicina na koju se pruža pogled iz njegovog stana...Kako je naveo autor ovog snimka, ni jedan vozač, koji je u periodu od 7 do 9 sati ujutro prošao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.