Mirjana Karanović primljena u Urgentni centar!

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2024, 18:44

Mirjana Karanović primljena u Urgentni centar!

Poznata glumica Mirjana Karanović primljena je danas u Urgentni centar nakon što joj je pozlilo.
Glumica je potražila medicinsku pomoć zbog lošeg zdravstvenog stanja. Prema izvoru Kurira koji se našao na licu mesta, Mirjana Karanović je delovala veoma iscrpljeno.
"Video sam iscrpljenu ženu koja mi je neverovatno ličila na Miru. Baš je delovala iscrpljeno. Čuo sam kada je lekar prozvao 'Mirjana Karanović' da uđe u ordinaciju. Želeo sam da joj priđem, ali sam video da se baš oseća loše i da nije trenutak. U hodniku sam potom sa ostalim pacijentima komentarisao kako i u teškom stanju zrači nekom posebnom energijom," prenosi Kurir izjavu svog izvora.
View this post...

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mirjana Karanović primljena u Urgentni centar: Evo u kakvom je stanju!

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2024

Poznata glumica Mirjana Karanović primljena je danas u Urgentni centar nakon što joj je pozlilo...Glumica je potražila medicinsku pomoć zbog lošeg zdravstvenog stanja. Prema izvoru Kurira koji se našao na licu mesta, Mirjana Karanović je delovala veoma iscrpljeno..."Video sam iscrpljenu ženu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.