Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, kamioni na Batrovcima čekaju 7 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 06:12

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, kamioni na Batrovcima čekaju 7 sati

Saobraćaj se na auto-putevima odvija bez vanrednih prekida, sem na prilazima većim gradovima, gde može biti uobičajenih zastoja koji karakterističnih za početak radne nedelje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMS).
Dobra je prohodnost i na ostalim prioritetnim putevima.

Prema informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila, saopštio je danas AMSS.
Prema informacijama Uprave granične policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza.
Kada je reč o zadržavanjima na teretnim terminalima, na GP Batrovci, izlaz, 420 minuta, GP Šid, izlaz, 60 minuta, GP Bogojevo, izlaz, 60 minuta, GP Horgoš, izlaz, 300...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Dobra prohodnost puteva, kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko sedam sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2024

Saobraćaj u Srbiji od jutros se odvija bez vanrednih prekida, a zastoji mogu da se očekuju na prilazima gradovima zbog početka radne nedelje, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.