VUČIĆ: Koga u EU da pitam, da li smo u Prištinu poslali novičok ili antraks?

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: Koga u EU da pitam, da li smo u Prištinu poslali novičok ili antraks?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedavne događaje na Kosovu i Metohiji navodeći da je “velika nervoza” u Prištini.
Vučić je za Pink televiziju rekao da, u vezi sa upadom kosovskih specijalnih jedinica ROSU na sever KiM nakon navoda da je članovima kosovskog CIK-a pozlilo tokom brojanja glasova pristiglih poštom, da “ne zna kome u EU da postavi pitanje”.
“Nervoza je velika, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i ono juče i ono prekjuče, ja mogu da postavim novo pitanje, samo ne znam kome u EU – da li smo poslali antraks ili novičok ili su oni lagali, verovatno je ovo treće”, izjavio je predsednik Srbije i dodao:
“Bukvano su sve izmislili, a to su uradili namerno, jer ne znaju šta če sa sobom – žele da kupe vreme ovi koji treba da odu sa vlasti, a ovi što treba da dođu, njima se žuri. I svima smeta pobeda Srpske liste. A ja neću to da im zaboravim, one cirkuske predstave sa maskiranim ljudima, to više ni za tačku u cirkusu nije. A mi nećemo odustati od istrage”.
(B92)

The post VUČIĆ: Koga u EU da pitam, da li smo u Prištinu poslali novičok ili antraks? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Bukvalno su sve izmislili. Ne znam kome da postavim novo pitanje u EU"

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 00:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedavne događaje na Kosovu i Metohiji navodeći da je "velika nervoza" u Prištini...Vučić je za Pink televiziju rekao da, u vezi sa upadom kosovskih specijalnih jedinica ROSU na sever KiM nakon navoda da je članovima kosovskog CIK-a pozlilo tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.