Treća sreća: Kim Kardašijan se udaje 24. maja!?

Izvor: Press, 07.Mar.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća sreća: Kim Kardašijan se udaje 24. maja!?

   Oni su zakazali venčanje za subotu 24. maj u Parizu, a imajući u vidu da su izvisili za raskošni dvorac Versaj, trenutno su u potrazi za novim romantičnim dvorcem.

Kako ističe magazin „US Weekly“, venčanje će se obaviti samo sedam meseci pošto je Kanje kleknuo na kolena i zaprosio Kim, na jednom fudbalskom terenu u San Francisku, dok je u pozadini >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svirao simfonijski orkestar. Tom prilikom Kanje je Kim na ruku stavio prsten sa 15-karatnim dijamantom.
  Američki mediji su otkrili nekoliko detalja o venčanju, koje prema starletinim željama mora da prođe u što većoj tajnosti i u savršenom redu. Zvanice, kojih neće biti previše, doputovaće u Pariz nekoliko dana pre venčanja, kako bi se odmorili od puta i prirpremili za veliki događaj. Kim trenutno ubeđuje Kanjea da se čitavo venčanje snimi i emituje u njenom rijalitiju. Uz to datum 24. maj nije slučajno izabran, jer astronomi predviđaju da će tog dana jedna kometa ući u Zemljinu atmosferu i izazvati kišu metaora osvetljavajući nebo.
„Imaćemo malo, intimno venčanje, suprotno onome što mnogi misle“, rekla je nedavno Kim.

Prema nepotvrđenim informacijama njihova ćerka Kim će imati značajnu ulogu na venčanju. Navodno bi ona trebalo da donese burme mladencima. Iako spisak gostiju još nije utanačen, očekuje se da će među zvanicama biti Bijonse i Džej Zi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.