Soraja Vučelić: Ne znam ko je mi zapalio džip

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2015, 03:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja Vučelić: Ne znam ko je mi zapalio džip

Sinoć je u Podgorici oko 20.30 u Siti kvartu zapaljen “lend roverSoraje Vučelić, a starleta je danas izjavila da ne zna ko joj je zapalio auto.
“Ni u koga ne sumnjam da mi je zapalio džip. Sve što imam da kažem ispričala sam policiji”, rekla je za “Novosti” posle saslušanja u podgoričkom Centru bezbednosti Soraja Vučelić (30), rođena Baranka.
Soraja nije želela da odgovori na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da li smatra da joj je ugrožena bezbednost, ističući da je i o tome govorila u policiji, u koju veruje da će rešiti ovaj slučaj, odnosno da će se o celom događaju oglasiti njen agent za štampu.


#svet
The post Soraja Vučelić: Ne znam ko je mi zapalio džip appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

KO JE ZAPALIO STARLETIN DŽIP Soraja: Ne znam ko bi meni da naškodi

Izvor: Blic, 04.Nov.2015

- Ni sa kim nisam u sukobu i ne znam ko bi mogao da zapali automobil i meni naškodi - rekla je starleta na saslušanju u podgoričkoj policiji...Crnogorska policija ima saznanja ko je preksinoć u Podgorici zapalio džip “rendž rover” koji je vozila starleta Soraja Vučelić i očekuje se da osumnjičeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.