KO JE ZAPALIO STARLETIN DŽIP Soraja: Ne znam ko bi meni da naškodi

Izvor: Blic, 04.Nov.2015, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE ZAPALIO STARLETIN DŽIP Soraja: Ne znam ko bi meni da naškodi

- Ni sa kim nisam u sukobu i ne znam ko bi mogao da zapali automobil i meni naškodi - rekla je starleta na saslušanju u podgoričkoj policiji.

Crnogorska policija ima saznanja ko je preksinoć u Podgorici zapalio džip “rendž rover” koji je vozila starleta Soraja Vučelić i očekuje se da osumnjičeni uskoro budu privedeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kako saznajemo, napadači su prepoznati na sigurnosnim kamerama i ne pripadaju nijednom kriminalnom klanu u Crnoj Gori.

Tek po njihovom privođenju biće poznat i motiv paljenja luksuznog vozila jedne od najpoznatijih starleta na Balkana.

- U Crnu Goru došla sam turistički, na nekoliko dana. I nemam pojma, ko bi i zbog čega zapalio automobil koji vozim. Ni sa kim nisam u sukobu - rekla je Vučelićeva.

Kako saznajemo od njenih bliskih prijatelja, Soraja se dosad nikada nije više osetila ugroženom i uplašenom.

Sorajin tim za "pablik rilejšn" oglasio se na Fejsbuk profilu navodeći da se radi o “jako ozbiljnim stvarima” i da se zato Sora Vučelićeva do kraja istrage neće o slučaju uopšte izjašmnjavati u javnosti.

Policija je, stotinak metara od zapaljenog džipa, našla plavi “smart” cetinjske registracije, kojim su se, kako se sumnjalo, dvojica piromana dovezla do podgoričkog naselja Siti kvart.

U momentu kada je starleta bila u stanu sa prijateljicom, manekenkom Mandom Popović, piromani, koji su se navodno dovezli tim plavim “smartom”, prišli su džipu, polili ga benzinom i zapalili.

To su, doduše, ubrzo primetili stanari okolnih zgrada i obavestili policiju. Odmah je na saslušanje priveden i vlasnik nađenog “smarta”, koji ima policijski dosije.

On je, kako saznajemo, ispričao da je kola prodao, da je vozilo u međuvremenu promenilo vlasnika, ali da niko nije “smart” preveo na sebe.

U nastavku istrage došlo se do saznanja kod koga je “smart” završio, kao i do imena osumnjičenih.

PORODICA STANAJ

Važe za jednu od najmoćnijih porodica ne samo u Crnoj Gori već na Balkanu i u njihovom vlasništvu je forma “Rokšped”. Izgoreli “rendž rover” je u njihovom vlasništvu. Porodica se povezuje i sa brojnim spornim privatizacijama u Srbiji, posebno poljoprivrednih dobara. Anton Stanaj je u Srbiji bio osuđen na zatvor zbog organizovanog krijumčarenja cigareta. Ubijen je 2013. u Sudanu.

ARMIN MUŠA OSMANAGIĆ

Vođa jednog od dva barska klana ubijen je 16. septembra prošle godine u svom restoranu “Savoj” u Baru posle sastanka sa Sorajom Vučelić.

Starleta je odmah posle ubistva napustila Crnu Goru. Kasnije je saslušavana i u Beogradu i u Baru. Tvrdila je da se sa Mušom srela da bi se dogovorili da joj pozajmi “maserati”.

MANDA POPOVIĆ I ĆAZIM OSMANI

Manda je Sorajina bliska prijateljica. U toku paljenja “rendž rovera” bila je s njom u stanu u Podgorici, a u javnosti je poznata i kao devojka Ćazima Osmanija, zvanog Feliks, kontroverznog biznismena koji je bio u vezi sa mnogim estradnim zvezdama, a koga nemačke obaveštajne službe povezuju sa švercom droge.

ŽELJKA ROLOVIĆ

Sa Sorajom se upoznala u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj kod Herceg Novog. Madam Željka nedavno je privođena zbog sumnje da je na primorju organizovala elitnu prostituciju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Soraji nepoznato, crnogorska policija ima saznanja ko je starleti zapalio džip (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015

PODGORICA - “Ni sa kim nisam u sukobu i ne znam ko bi mogao da zapali automobil i meni naškodi”, rekla je starleta na saslušanju u podgoričkoj policiji...Sorajina kola zapaljena su ispred zgrade gde živi manekenka Manda Popović..Crnogorska policija ima saznanja ko je preksinoć u Podgorici zapalio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.