Soraji nepoznato, crnogorska policija ima saznanja ko je starleti zapalio džip (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraji nepoznato, crnogorska policija ima saznanja ko je starleti zapalio džip (FOTO)

PODGORICA - “Ni sa kim nisam u sukobu i ne znam ko bi mogao da zapali automobil i meni naškodi”, rekla je starleta na saslušanju u podgoričkoj policiji.

Sorajina kola zapaljena su ispred zgrade gde živi manekenka Manda Popović

Crnogorska policija ima saznanja ko je preksinoć u Podgorici zapalio džip “rendž rover” koji je vozila starleta Soraja Vučelić i očekuje se da osumnjičeni uskoro budu privedeni.

Napadači su prepoznati na sigurnosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kamerama i ne pripadaju nijednom kriminalnom klanu u Crnoj Gori, pišu beogradski mediji.

Tek po njihovom privođenju biće poznat i motiv paljenja luksuznog vozila jedne od najpoznatijih starleta na Balkana.

“U Crnu Goru došla sam turistički, na nekoliko dana. I nemam pojma, ko bi i zbog čega zapalio automobil koji vozim. Ni sa kim nisam u sukobu”, rekla je Vučelićeva.

Kako pišu mediji iz Beograda koji su razgovarali sa starletinim bliskim prijateljima, Soraja se dosad nikada nije više osjetila ugroženom i uplašenom.

Sorajin tim za "pablik rilejšn" oglasio se na Fejsbuk profilu navodeći da se radi o “jako ozbiljnim stvarima” i da se zato Sora Vučelićeva do kraja istrage neće o slučaju uopšte izjašnjavati u javnosti.

Policija je, stotinjak metara od zapaljenog džipa, našla plavi “smart” cetinjske registracije, kojim su se, kako se sumnjalo, dvojica piromana dovezla do podgoričkog naselja Siti kvart.

U momentu kada je starleta bila u stanu sa prijateljicom, manekenkom Mandom Popović, piromani, koji su se navodno dovezli tim plavim “smartom”, prišli su džipu, polili ga benzinom i zapalili.

To su, doduše, ubrzo primijetili stanari okolnih zgrada i obavijestili policiju. Odmah je na saslušanje, pišu beogradski mediji priveden i vlasnik nađenog “smarta”, koji ima policijski dosije.

On je, kako saznajemo, ispričao da je kola prodao, da je vozilo u međuvremenu promijenilo vlasnika, ali da niko nije “smart” preveo na sebe.

Ostaci "rendž rovera" poslije ugašenog požara u podgoričkom Siti kvartu

U nastavku istrage došlo se do saznanja kod koga je “smart” završio, kao i do imena osumnjičenih, dodaju mediji iz Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.