Sarkozi i Karla u seriji „Simpsonovi“

Izvor: Blic, 25.Nov.2009, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi i Karla u seriji „Simpsonovi“

U neautorizovanoj epizodi popularne američke crtane TV serije „Simpsonovi", koja je nedavno emitovana, na meti pošalica našli su se Nikola Sarkozi, predsednik Francuske, i njegova supruga Karla Bruni-Sarkozi.

Ona je opisana kao lepotica i zavodnica koja ima muža koji voli smrdljiv sir. U epizodi, nazvanoj „Đavo ne nosi ništa", Homer Simpson i njegov šef i prijatelj Karl Karlson nalaze se u poseti Parizu. Na prijemu „na visokoj nozi" naleću na fatalnu Brunijevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja govori engleski sa teškim francuskim akcentom. U kratkom dijalogu punom zavodničkih opaski Bruni pita Karla šta mu se najviše dopada u Parizu, nabacujući da je on očigledno svetski čovek.

U drugoj sceni Karl preti Homeru otkazom, a ovaj uzvraća preteći da će pozvati predsednika Sarkozija. „Je l’ znaš ko je ta žena s kojom se igraš mačke i miša? To je prva dama Francuske - Karla Bruni", kaže Homer. „Ako me otpustiš, pozvaću predsednika Sarkozija", upozorava Homer. Ovde se aludira na velikane francuskog filma koji su, navodno, kopirali američke kolege. Pošto Karl ne veruje u Homerove pretnje, ovaj poziva Sarkozijev kabinet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sarkozi i Karla u "Simpsonovima" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2009, 12:15

Prvi par Francuske pojavljuje se u novoj epizodi popularne crtane serije.

Nastavak na Mondo...

Sarkozi i Karla u "Simpsonovima"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2009

Prvi par Francuske pojavljuje se u novoj epizodi popularne crtane serije. Homer Simpson i njegov prijatelj Karl odlaze u Pariz, gde sreću fatalnu lepoticu Karlu Bruni...Nakon ćaskanja, Karla se baca zbunjenom Karlu u zagrljaj. Kasnije tokom epizode, Karl preti Homeru da će mu srediti otkaz, pa je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.