ŠUMAHER OPERISAN Evo kakvo je zdravstveno stanje legendarnog vozača formule

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUMAHER OPERISAN Evo kakvo je zdravstveno stanje legendarnog vozača formule

Dobra vest za sve ljubitelje sporta stiže iz Pariza. Legendarni vozač formule 1, Mihael Šumaher, operisan je u Parizu, piše “Parizjen”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,05 na pobedu Atalante protiv Đenove.
Ovaj list je pre dva dana ekskluzivno doneo informaciju da je Nemac tajno primljen u bolnicu “Žorž Pompidu”. U sredu je doneo vest da je Šumaher uspešno operisan. Po pisanju “Parizjena” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Mihael je bio podvrgnut lečenju matičnim ćelijama, a intervenciju je izvršio vodeći svetski stručnjak u toj oblasti, doktor Fili Menaš.
Jedna medicinska sestra, zaposlena u ovoj zdravstvenoj ustanovi, otkrila je da je Šumaher pri svesti.
Šampion formule 1 stradao je 29. decembra 2013. godine, kada je na skijanju na francuskim Alpima udario u stenu, posle čega je operisan dva puta. Šest meseci posle tragedije, Nemac je proveo u indukovanoj komi.

The post ŠUMAHER OPERISAN Evo kakvo je zdravstveno stanje legendarnog vozača formule appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šumaher je PRI SVESTI: TERAPIJA DALA REZULTATE!

Izvor: Story, 12.Sep.2019, 10:46

Terapija matičnim čelijama koju je u lečenju Majkla Šumahera sproveo vodeći francuski kardiohirurg urodila je plodom. Naime, strani mediji navode da je legenda Formule 1 u svesnom stanju, piše Avaz. – Da, ja sam zadužena za njegovu negu… i mogu vam uverljivo reći da je pri svesti – izjavila...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.