SIRENE POSTOJE!? Pronašli je golu i mokru na ulici, a kada su pogledali noge...ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIRENE POSTOJE!? Pronašli je golu i mokru na ulici, a kada su pogledali noge...ŠOK (FOTO)

Javnost uzdrmana!

Žena imena Džoana lutala je noću 4. aprila gola i mokra ulicama američkog grada Fresna. Policiji je rekla samo svoje ime i kazala da je sirena.

Rekla je da je bila u obližnjem jezeru i da se ničeg drugog ne seća. Kad su je policajci malo bolje pogledali primetili su da ima kožice među prstima na nogama.

Ženu je na cesti blizu jezera pronašao vozač u tri ujutru. Stao je kako bi joj pomogao, a ona je samo tražila da je odvede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu.

Policija je njeno ponašanje opisla kao bizarno i rekli su kako zasad nije jasno pati li stvarno od gubitna pamćenja ili jednostavno ne želi da odgovara na njihova pitanja, javlja Independent.

sirena tebra pic.twitter.com/ud6Net7IvU

— pensador (@sakriosamime) 07. април 2017.

Prijavili su je kao nestalu osobu i mole sve koji znaju nešto o njoj da se jave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.