Pevačica tvrdi: Udale se mnogo gore i ružnije od mene!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica tvrdi: "Udale se mnogo gore i ružnije od mene!"

Pevačica ne razmišlja još uvek o braku.

Pevačica Katarina Živković otkrila je da se ne brine da će postati takozvana "baba devojka", jer su i mnoge gore devojke od nje udale. Njoj zasnivanje porodice trenutno nije prioritet.

"Kada bude vreme za brak, to će se i desiti. Tek mi je 30 godina. Karijera mi je sada na prvom mestu i na nju sam fokusirana. Iskreno, udale su se mnogo gore i ružnije devojke od mene, što ne bih i ja? Nemam nikakav pritisak oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga, sada uživam, a verujem da se sve dešava u svoje vreme", rekla je Kaća za "Informer".

Pevačica je istakla i da ima rezervni plan za karijeru ukoliko pevanje "propadne".

"Ja sam završila medicinsku školu, imam diplomu, tako da nema zime za mene. A, ne bih mogla nikada da budem sa dečkom bi bi mi branio da pevam, to je jasno", zaključila je ona.

OBRUKALA SE: Što nisam ostavila bar 50 evra lopovima...

Pogledaje kako je Kaća za MONDO objasnila svoje "vruće" fotke:



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.