Izvor: 011vodič.com, 24.Jun.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGLAŠENI POBEDNICI TAKMIČENJA “NIKAD NIJE KASNO” Glasanje nikad napetije, a ONI su oduševili publiku i žiri

Foto: Promo Večeras je održano veliko finale takmičenja “Nikad nije kasno”, u kojem se publici predstavilo 12 kandidata, a nešto posle ponoći saopštena su imena svih pobednika. Foto: A. Popović / RAS Srbija Po SMS glasovima publike pobednik večeri bio je Bejhan Ramov, a on nije krio sreću što je dobio priznanje u emisiji “Nikad nije kasno”. – Dobro se osećam, hoću da pevam i na turskom, i na srpskom… Idol mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Šerif Konjević – rekao je Bejhan večeras za “Blic”. Foto: Promo Bejhan Ramov Glasanje na Fejsbuku donelo je drugog pobednika, Lenče Kukić, koja je bila počastvovana zbog nagrade. – Hvala vam zbog ovoga, ne znate koliko mi ovo znači, veliko vam hvala – kazala je ona pri preuzimanju priznanja. Foto: Promo Lenče Kukić Nakon napetog glasanja stručnog žirija, koji su činila eminentna imena u domaćoj muzici, poput Sanje Ilića, Bilje Krstić i Tanje Banjanin, proglašen je i pobednik po mišljenju muzičara. Lenče je uspela da osvoji i ovu nagradu, a jedva se suzdržala da ne zaplače. Foto: screenshot More

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

ŽIVOT GA NIJE MAZIO Sa 13 GODINA počeo je da zarađuje, radio je šta je stigao, a sinoć je raspametio publiku u finalu emisije "Nikad nije kasno"

Izvor: Blic, 24.Jun.2019

Bejhan Ramov sinoć je u finalu takmičenja "Nikad nije kasno" proglašen pobednikom, prema SMS glasovima, te o njemu ne prestaje da se priča širom regiona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.