PA, OVO JE GENIJALNO! Verenički prsten joj NIJE ODGOVARAO, a želela je fotografiju sa veridbe, pa uskočila njena drugarica sa hit idejom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2022, 07:35

"PA, OVO JE GENIJALNO!" Verenički prsten joj NIJE ODGOVARAO, a želela je fotografiju sa veridbe, pa uskočila njena drugarica sa hit idejom

Ovaj trenutak nije smeo da se upropasti!

Jedan od najboljih trenutaka da se zabeleži trenutak veridbe jeste fotografisanje, kako bismo imali uspomenu za ceo život.

Na takvim fotografijama obično se vidi srećni par sa prstenom u prvom planu, međutim, događa se i da mladić ne uspe dobro da proceni veličinu koja bi odgovarala njegovoj budućoj verenici.

Upravo to se dogodilo jednoj devojci, a kako je želela savršenu fotografiju, sreća što je uz sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imala i njabolju drugaricu.

U viralnom videu na TikToku par je opisao kako je njena najbolja prijateljica spasila njihovu vereničku fotografiju. Na snimku je prikazano kako sjajna prijateljica, koja je stajala van kadra, umesto verene devojke drži ruku, a na njoj je bio dijamantski, verenički prsten.  Fotografije su izgledale vrlo uverljivo i besprekorno, a mnogi korisnici tvrdili su da ne bi sami uočili ništa neobično ili drugačije, da par sam nije rekao o čemu je reč.

"Da nisam video ove scene iza kamere, nikad ne bih sam provalio. Odlično", "Pa ona se čak i nasmešila za sliku, preslatko!", "Nadam se da će vam ona biti kuma na venčanju", pisali su korisnici.

Par je kasnije objavio da su prsten uspeli da zamene, a improvizovane fotografije zauvek će im ostati kao divna uspomena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.