Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Morić izvređala misicu zbog viška kilograma, a zbog odgovora koji je dobila sada se stidi

Učesnica izbora za mis Italije Paola Torente našla se na meti brojnih kritika zbog svog izgleda, a najžešće uvrede dobila je od hrvatske manekeke Nine Morić.

Skandalozna Hrvatica, koja već godinama živi u radi u Italiji, i koja je poznatija po skandalima nego po poslovnim angažmanima, smatra da Paolli nije mesto na izboru za mis zbog viška kilograma. Ona je rekla da Paola ima "previše mesa", ali kada je čula odgovor 22-godišnje plus-sajz lepotice, javno joj se izvinila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Prihvatam sve svoje obline i ne stidim ih se. Mnoge žene idu na operacije da bi imale veće obline - rekla je ona i tako začepila usta Nini i drugim hejterima.

Pročitajte i:

Nina nije bila jedina koja je kritikovala ovu 22-godišnju plus-sajz lepoticu. I druge učesnice izbora, kao i korisnici društvenih mreža, često su je veđali i ponižavali, a ona je uprkos tome uspela da osvoji drugo mesto na takmičenju.

Prihvatam sve svoje obline i ne stidim ih se. Mnoge žene idu na operacije da bi imale veće oblinerekla je ona i tako začepila usta hejterima.

Nina Morić se nakon svega izvinila Paoli, i to u prenosu uživo. Organizatori izbora za mis Italije pozvali su manekenku dok su sve učesnice bile na sceni, i zahtevali od nje da objasni svoje negativne komentare.

- Rekla mi je da ne treba da budem uvređena i rekla mi je da sam prelepa. Njene reči su me smirile jer sam bila veoma uzrujana. Uvrede, poput onih koje sam dobila od nje, uvek prihvatam s osmehom - rekla je Paola.

Pročitajte i:

Nina nije bila jedina koja ju je kritikovala. I druge učesnice izbora, kao i korisnici društvenih mreža, često su je vređali i ponižavali, a ona je uprkos tome uspela da osvoji drugo mesto na takmičenju. Strašne komentare dobila je i od majke trećeplasirane misice, koja je takođe prokomentarisala da plus-sajz devojkama nije mesto na izboru za mis. Za razliku od Nine, ova besna majka nije se izvinila, ali Paola više za to ne mari jer ovih dana na njenu adresu stiže mnogo više poruka podrške.

- Dobila sam poruke od mnogih devojaka koje su mi se zahvalile što sam učestvovala, što sam pokazala da su obline lepe i zbog toga su se osećale privlčnije. Bila sam iznenađena i ponosna, i ja sam se osećala lepše jer sam na neki način postala uzor. Ali, pre svega, ja sam samo normalna 22-godišnjakinja. Želim da poručim mladim devojkama da prihvate sebe i da shvate da je najvažnije da se osećaju dobro i da budu srećne - zaključila je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONTROVERZNA NINA MORIĆ IZVREĐALA MISICU DA JE DEBELA: Odgovor koji je dobila POSTIDEO je HRVATICU

Izvor: Kurir, 24.Sep.2016

...Hrvatica, koja već godinama živi u radi u Italiji, i koja je poznatija po skandalima nego po poslovnim angažmanima, smatra da Paolli nije mesto na izboru za mis zbog viška kilograma..Ona je rekla da Paola ima "previše mesa", ali kada je čula odgovor 22-godišnje plus-sajz lepotice, javno joj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.