Mađioničar hoda po reci ! (VIDEO)

Izvor: S media, 28.Jun.2011, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađioničar hoda po reci ! (VIDEO)

Iluzionista Stiv Frejn, zapanjio je posmatrače svojim "hodom" preko reke Temze.

Iluzionista Stiv Frejn, čije je umetničko ime Dinamo, zapanjio je posmatrače svojim “hodom” preko reke Temze u Londonu tokom vikenda, preneo je "Skaj njuz".

Uplašio se maske iz "Vriska" (VIDEO)

Zubima ogulio pet kokosovih oraha(VIDEO)

Oženio se prvi put u 99- oj godini!

Dinamo je došao do pola reke pre nego što ga je pokupio brod Luke Londona. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Uprkos navodima da je i posada broda bila deo predstave, portparol mađioničara tvrdi da je događaj bio u potpunosti stvaran, prenosi Blic.

Ovaj trik je snimljen u sklopu nove televizijske emisije, u kojoj će Dinamo voditi razgovore sa slavnim ličnostima, uključujući bivšeg frontmena grupe "Ston rozis" Jana Brauna, pevačicu Nataliju Imbrulju i šampiona sveta u teškoj kategoriji, boksera Dejvida Heja.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mađioničar hodao preko Temze! VIDEO

Izvor: medio.rs, 28.Jun.2011

Iluzionista Stiv Frejn, čije je umetničko ime Dinamo, zapanjio je posmatrače svojim hodom preko reke Temze u Londonu tokom vikenda, preneo je "Skaj njuz".

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.