Izvor: Press, 13.Jul.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽDA JOJ JE OVO NAJVIŠE FALILO U GRČKOJ? Luna se vratila u Srbiju, evo kod koga je prvo otišla i šta je uradila! (FOTO)

Svi su mislili da se Luna neće pojvaljivati u javnosti.
Mlada blogerka Luna Đogani je odmah po izlasku iz Zadruge otputovala sa svojom porodicom u Grčku kako bi izbegla mnoštvo neprijatnih situacija od strane onih koji nisu podržali njeno učešće u najgledanijem rijalitiju u regionu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Ona je bila izložena raznoraznim pretnjama i klevetama, pa je odlučila da pobegne od realonsti i medijskog pritiska. 




Autor: Printscreen Instagram


Đoganijeva je po povratku u Srbiju već imala brojne obaveze, a ono što je stavila u prvi plan jeste odlazak kod šminkera, razlog njenog ulepšavanja jeste žurka koju je organizovao dnevni list ,,Informer", na koju će Luna sa zadovoljstvom prisustvati i zablistati u punom sjaju kada se pojavi.




Autor: Printscreen Instagram

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.