HIT Holivudski snagator nekada je imao Majspejs, a njegove fotke nasmejaće vas do suza!

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Holivudski snagator nekada je imao "Majspejs", a njegove fotke nasmejaće vas do suza!

Tom Hardi važi za jednog od najmuževnijih, najseksepilnijih i najpoželjnijih holivudskih glumaca, ali pre nego što je postao svetski poznat nije se mnogo razlikovao od običnih smrtnika, i poput mnogih svojih vršnjaka u to vreme, bio je aktivan na društvenoj mreži Majspejs.

Oduševio nas je u filmovima "Rokenrola", "Bronson", "Inception", "Uspon mračnog viteza", a trenutno ga gledamo u "Pobesnelom Maksu". Izgradio je imidž tihog, ali opasnog momka, zbog kojeg za njim uzdišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << žene iz celog sveta. A pre svega toga, bio je jedan od brojnih korisnika nekada popularne društvene mreže Majspejs, a fotografije koje je tada objavljivao sigurno će vas nasmejati.

Tom Hardy's MySpace profile #neverforget pic.twitter.com/Xp3BtfeSUU

— Benjamin Lee (@benfraserlee) May 18, 2015

Njegov profil u međuvremenu je obrisan, ali mnogi korisnici interneta sačuvali su njegove fotke i ponovo ih podelili na društvenim mrežama. Među fotografijama dominiraju one na kojima glumac pozira u gaćama i pokazuje svoje telo i brojne tetovaže.

Another gratuitous Tom Hardy MySpace picture pic.twitter.com/i2oCLJj8zX

I'm so so so so glad Tom Hardy had a myspace and uploaded terrible pictures of himself to it. pic.twitter.com/9vVelhqZ

Tom Hardy's old Myspace pictures.... hahahahah pic.twitter.com/0i80inhd

- Pazite šta postavljate na internet deco, da ne biste završili kao Tom Hardi i njegove stare polugole fotke sa Majspejsa - zaključio je jedan korisnik Tvitera.

Be careful what you post online, kids. You don't want your nudes to end up like Tom Hardy's old MySpace pics. pic.twitter.com/fxh60YME1E

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Internet pamti sve: Holivudski zavodnik u pozama koje će vas nasmejati do suza

Izvor: Scandal.rs, 02.Jun.2015

Oduševio je u filmovima “Rokenrola“, “Bronson“, “Inception“, “Uspon mračnog viteza“, a trenutno ga gledamo u “Pobesnelom Maksu“. Izgradio je imidž tihog, ali opasnog momka, zbog kojeg za njim uzdišu žene iz celog sveta. A pre svega toga, bio je jedan od brojnih korisnika nekada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.