Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2022, 22:31

Filmski festival u Kanu otvaren video-obraćanjem Zelenskog

Sedamdesetpeti filmski festival u Kanu počeo je danas pogledom uprtim ka ratu u Ukrajini i direktnim satelitskim video-obraćanjem ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, koji je pozvao novu generaciju filmskih stvaralaca da se suprotstave diktatorima kao kao što je to učinio Čarli Čaplin u svom filmu "Veliki diktator" u kojem je glumio Adolfa Hitlera.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svečano otvoren 75. Filmski festival u Kanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2022

Sedamdeset peti filmski festival u Kanu danas je otvoren uz crveni tepih, glamur i prisustvo svetskih filmskih zvezda, posetilaca i filmskih gledalaca, vraćajući festivalski sjaj u ovaj grad na Azurnoj obali..."Jednostavno sam presrećan", rekao je predsednik festivalskog žirija Vinsent Lindon pred...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.