Džon Kliz: Prošlo je zlatno doba komedije, zauvek

Izvor: Press, 05.Nov.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Kliz: Prošlo je zlatno doba komedije, zauvek

Popularni glumac i dalje nastupa kao stand-up umetnik širom sveta. 

Nasmejati ljude je "nešto najteže na svetu", istakao je on, dodajući da se danas od komičara očekuje da budu smeliji i originalniji i da je postalo sve teže doći do dobrog materijala. 

"Gotovo svi sa kojima sam razgovarao su mi rekli da ima malo dobre komedije na televiziji", naveo je Kliz u Dubaiju gde nastupa ove nedelje.

"Zlatno doba komedije je trajalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 35 godina od sredine 1950-ih. Bile su to fantastične godine. Ne verujem da je danas tako", dodao je on, prenosi londonski "Telegraf". 

Iako iza sebe ima 50 godina dugu karijeru i ogromno iskustvo u domenu komedije, 74-godišnji glumac priznaje da svoje tačke uvek "isprobava" pre nego što ih izvede pred publikom. 

Kliz je kazao da trenutno piše autobiografiju i da uživa, podsećajući se na smešne događaje iz života i karijere. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.