Izvor: Blic, 10.Mar.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Želja Šašića: Mama mi ne brani da se čujem sa ocem, to je moj lični izbor

Sofija Šašić (16), ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, preko Instagrama je odgovorila na optužbe oca. Naime, Željko je izjavio da se sa ćerkom ne čuje zbog njene majke, na šta je reagovala i sama Sofija.

- Mislim da je ovo malo otišlo predaleko. naime, htela bih da se obratim svima i kažem da su "javne" tužbe samo način da Željko stigne do medija. MOja mama i ja imamo savršen odnos jedne prave majke i ćerke i ona mi ovako nešto nikada ne bi zabranila. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je odraz njegovog - napisala je ona.

Sonja Vuksanović i Željko Šašić su bili u braku pet godina, a pošto se razvela od Šašića, Sonja se udala za Acu Lukasa. Lukas i šašić su bili dobri prijatelji sve dok Sonja nije odabrala Acu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ćerka Želja Šašića šokirala: Mama mi ne brani da se čujem sa ocem, to je moj lični izbor

Izvor: Blic, 10.Mar.2016

Sofija Šašić (16), ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović, preko Instagrama je odgovorila na optužbe oca. Naime, Željko je izjavio da se sa ćerkom ne čuje zbog njene majke, na šta je reagovala i sama Sofija...- Mislim da je ovo malo otišlo predaleko. naime, htela bih da se obratim svima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.