Porodična drama! Sofija Šašić odgovorila ocu Željku: Moj je izbor da nemam nikakav kontakt s tobom!

Izvor: Svet, 10.Mar.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodična drama! Sofija Šašić odgovorila ocu Željku: Moj je izbor da nemam nikakav kontakt s tobom!

Nakon što je Željko Šašić izneo u javnost informaciju da tuži Sonju Vuksanović, suprugu folk zvezde Ace Lukasa, jer ne može da stupi u kontakt sa ćerkom Sofijom koja živi sa njom, oglasila se i ona. Iako je maloletna, SVET objavljuje Sofijin komentar sa Instagram profila budući da se otvoreno obratila javnosti sa željom da razjasni komplikovan odnos sa ocem Željkom.
Mislim da je ovo malo otišlo predaleko. Naime, htela bih da se obratim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svima i kažem da su ove javne ‘tužbe’ samo način da Željko stigne do medija. Moja mama i ja imamo savršen odnos jedne prave majke i ćerke i ona mi ovako nešto ne bi nikada zabranila. Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom) a moje ponašanje je odraz njegovog”.

Interesantno je da Sofija u ovom obraćanju oca Željka Šašića zove po imenu, a ne “tata”, što znači da su odnosi izmedju njih dosta narušeni.

 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodična drama! Sofija Šašić odgovorila ocu Željku: Moj je izbor da nemam nikakav kontakt s tobom!

Izvor: Scandal.rs, 10.Mar.2016

Nakon što je Željko Šašić izneo u javnost informaciju da tuži Sonju Vuksanović, suprugu folk zvezde Ace Lukasa, jer ne može da stupi u kontakt sa ćerkom Sofijom koja živi sa njom, oglasila se i ona. Iako je maloletna, SVET objavljuje Sofijin komentar sa Instagram profila budući da se otvoreno...

Nastavak na Scandal.rs...

Šašić prozvao suprugu, a ćerka mu odgovorila oštro na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 10.Mar.2016

(foto: Facebook) Pevač Željko Šašić tužio je svoju bivšu suprugu Sonju, a potom je izvređao za javnost jer, kako kaže, zbog nje nije u kontaktu sa svojom ćerkom.“Ma šta ima da se čujemo. Nema potrebe za tim. Sofija je već velika devojka. Da je civilizovana žena možda bismo se i čuli,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.