Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Željka Šašića šokirala: Moja odluka je da nemam kontakt sa ocem! FOTO

Nakon što je Željko Šašić u medijima izjavio kako je tužio njegovu bivšu suprugu Sonju, jer brani njihovoj ćerki da ima kontakt sa njim, oglasila se i Sofija koja je svojim statusom na Instagramu šokirala javnost.

Naime, Sofija je zbog medijskog pritiska, odlučila da objavi status u kome je stala u odbranu majke, uz napomenu da ona ne želi kontakt sa svojim ocem, Željkom Šašićem. "Mislim da je ovo malo otišlo predaleko. Naime, htela bih da se obratim svima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i kažem da su ove "javne" tužbe samo način da Željko stigne do medija. Moja mama i ja imamo savršen odnos, jedne prave majka i ćerke i ona mi ovako nešto ne bi nikad zabranila. Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je odraz njegovog", napisala je Sofija.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.