Izvor: RuskaRec.ru, 28.Maj.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanž podržao Kušnerovu ideju o stvaranju kanala za vezu sa Kremljom

Glavni urednik WikiLeaks-a Džulijan Asanž je pozitivno ocenio mogući pokušaj zeta američkog predsednika Džereda Kušnera da se organizuje tajni kanal za vezu između Moskve i tima predsednika SAD Donalda Trampa.
„Kušner ispravno radi kada pokušava da stvori kanale za vezu sa svima. CIA nema vlast nad rukovodstvom zemlje i finansijski je motivisana da zaoštri >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << konflikt”, napisao je Asanž na svom Tviter nalogu, prenosi RT.
Kushner correct to create channels with everyone. CIA has no authority over leadership and is financially motivated to increase conflict.
— Julian Assange (@JulianAssange) 28 maя 2017 g. Glavni urednik WikiLeaks-a je dodao da predsednik SAD treba da osnuje posebnu upravu „koja će sklanjati birokrate koji žele da izvuku korist iz konflikta”.
If we are to ever have peace, Trump should create Office of Leadership Engagement and cut out all bureaucracies that benefit from conflict.
— Julian Assange (@JulianAssange) 28 maя 2017 g. The Washington Post je, pozivajući se na američke činovnike, objavio da je Kušner ideju o osnivanju kanala za vezu izneo na sastanku sa ambasadorom Rusije u SAD Sergejem Kisljakom u neboderu Trump Tower, koji je održan početkom decembra. List nije naveo nikakve dokaze za ovu tvrdnju. Kasnije je Trampov pomoćnik prokomentarisao planove Kušnera da se uspostavi tajni kanal za vezu sa Kremljom. 
Da li je Tramp mogao da otkrije Rusiji poverljive podatke?

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.